Retket

Kaikki retket sisältävät paukkuliivit, kalastusasut ja lämpösaappaat niitä tarvitseville. Oppaalla on kaikki tarvittavat kalastusvälineet ja vieheet, sekä mahdolliset muut syötit. Vene/hydrokopteri ja polttoaineet sisältyvät hintaan, kuin myös kahvi/tee sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Yhteistyökumppaneideni avulla järjestämme kalastusretkien lisäksi myös kalastusluentoja ja -kursseja, majoituksia ruokailuineen, kokouspaketteja, saunailtoja ym.

Kalastusmatkan jälkeen opas käsittelee saaliin asiakkaille. Saaliskiintiöinä 2 kuhaa, 2 haukea ja 5 ahventa per asiakas. Lohikalojen osalta noudatetaan kalastuskohteiden erityissääntöjä. Suuret kalayksilöt pyrimme päästämään punnituksen ja valokuvauksen jälkeen aina takaisin kasvamaan.

JIGIKALASTUSTA

Veneessä nykyaikaiset varusteet kuhan ja ahvenen jigaukseen. Myös pystyjigausvälineet keulakaikuineen ym. tarjolla asiakkaille. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

HAUEN HEITTOKALASTUSTA

Jämerillä avokelavälineillä kalastetaan rannikkomme suurimpia petoja veneestä käsin. Myös jerkkikalastusta ja isoja kalajigejä, shadeja, opetellaan käyttämään. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

LASTEN EHDOILLA

Yksi aikuinen ja 1-3 alle 12 -vuotiasta lasta pääsevät veneellä merelle jahtaamaan ahvenia, kuhia ja haukia tai järville jahtaamaan lohikaloja. Yli 8-vuotiaille mahdollisuus retkeen myös ilman huoltajaa. Retki toteutetaan lapsen/lasten innokkuuden mukaan. Retken kesto Max. 4 tuntia.

SUURTA JA PIENTÄ

Tällä retkellä kalastetaan veneestä keveillä välineillä kuhia ja ahvenia sekä raskaammilla välineillä haukia. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

KALASTUSTA JA GOURMET -RUOKAA

Kalastetaan asiakkaan haluamalla tyylillä ja nautitaan retken puolivälissä ammattikokin rantakeittiössä loihtima Gourmet -ateria lähivesiltä pyydetystä kalasta. Kalastus Teijon merialueella veneestä tai järvissä rannalta ja retken kesto 4 tai 7 tuntia.

HAUEN TALVINEN TÄKYONGINTA

Kantavien jäiden saavuttua päästään jahtaamaan Teijon merialueen haukia todella jännittävällä täkyonginnalla. Täkyonginnalla saadaan usein suuria haukia ja toisinaan myös isoja ahvenia. Kalapaikoille kuljetaan hydrokopterilla. Retki soveltuu 1-6 asiakkaalle. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

LOHIKALOJEN LAMPIKALASTUSTA

Kesä tai talvi, niin Teijon Lohenrenkaalla ja Teijon kansallispuiston Matildanjärvellä on mahdollista jahdata kirjolohia, siikoja ja taimenia. Avovesiaikaan kalastetaan keveillä virvelivälineillä ja jään peittäessä järvet pilkkimällä. Myös ootto-onginta ja soutu-uistelu mahdollista niistä kiinnostuneille. Retki soveltuu 1-6 asiakkaalle. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

EKSTRATOIVEET

Etkö löytänyt mieleistä pakettia retkistämme? Ole yhteydessä meihin, niin rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti.