Retket

Kaikki retket sisältävät paukkuliivit, kalastusasut ja lämpösaappaat niitä tarvitseville. Oppaalla on kaikki tarvittavat kalastusvälineet ja vieheet, sekä mahdolliset muut syötit. Vene ja polttoaineet sisältyvät hintaan, kuin myös kahvi/tee sekä pientä suolaista ja makeaa purtavaa.

Yhteistyökumppaneideni avulla järjestämme kalastusretkien lisäksi myös kalastusluentoja ja -kursseja, majoituksia ruokailuineen, kokouspaketteja, saunailtoja ym.

Kalastusmatkan jälkeen opas käsittelee saaliin asiakkaille. Saaliskiintiöinä 2 kuhaa, 1 hauki ja 3 ahventa per asiakas. Lohikalojen osalta noudatetaan kalastuskohteiden erityissääntöjä. Suuret kalayksilöt pyrimme päästämään punnituksen ja valokuvauksen jälkeen aina takaisin kasvamaan.

JIGIKALASTUSTA

Veneessä nykyaikaiset varusteet kuhan ja ahvenen jigaukseen. Myös pystyjigausvälineet keulakaikuineen ym. tarjolla asiakkaille. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

HAUEN HEITTOKALASTUSTA

Jämerillä avokelavälineillä kalastetaan rannikkomme suurimpia petoja veneestä käsin. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

LASTEN EHDOILLA

Yksi aikuinen ja 1-3 alle 12 -vuotiasta lasta pääsevät veneellä merelle jahtaamaan ahvenia, kuhia ja haukia tai järville jahtaamaan lohikaloja. Yli 8-vuotiaille mahdollisuus retkeen myös ilman huoltajaa. Retki toteutetaan lapsen/lasten innokkuuden mukaan. Retken kesto Max. 4 tuntia.

SUURTA JA PIENTÄ

Tällä retkellä kalastetaan veneestä keveillä välineillä kuhia ja ahvenia sekä raskaammilla välineillä haukia. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

HAUEN TALVINEN TÄKYONGINTA

Kantavien jäiden saavuttua päästään jahtaamaan Teijon merialueen haukia todella jännittävällä täkyonginnalla. Täkyonginnalla saadaan usein suuria haukia ja toisinaan myös isoja ahvenia sekä kuhia. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

LOHIKALOJEN LAMPIKALASTUSTA

Kesä tai talvi, niin Teijon Lohenrenkaalla ja Teijon kansallispuiston Matildanjärvellä on mahdollista jahdata kirjolohia, siikoja ja taimenia. Avovesiaikaan kalastetaan keveillä virvelivälineillä ja jään peittäessä järvet pilkkimällä. Myös ootto-onginta ja soutu-uistelu mahdollista niistä kiinnostuneille. Retken kesto 4 tai 7 tuntia.

EKSTRATOIVEET

Etkö löytänyt mieleistä pakettia retkistämme? Ole yhteydessä meihin, niin rakennetaan yhdessä juuri sinulle sopiva paketti.